Chinese delegaties bezoeken ReMaTec2015

Chinese delegaties bezoeken ReMaTec2015

  • 07 June, 2015
  • ReMaTec

Een delegatie van de NDRC, één van China’s meest invloedrijke overheidsinstanties, zal hun Europese tour starten tijdens ReMaTec2015, die plaatsvindt van 14 tot en met 16 juni in RAI Amsterdam. De delegatie reist samen met de Chinese Aftermarket Association, de CAAM, af naar Amsterdam om China’s revisiesector te vertegenwoordigen op dé internationale revisievakbeurs.

Beide delegaties reizen af naar Europa met als doel meer inzicht te verkrijgen in de Europese automotive en heavy duty revisiebranche. ReMaTec is een logisch startpunt voor de delegatie: "ReMaTec is al lange tijd de meest invloedrijke beurs ter wereld op het gebied van revisie, en wij zien ons bezoek als een belangrijk middel om de doelen te bereiken die wij hebben gesteld voor onze Europese tour," aldus een woordvoerder van de delegatie.

De NDRC is een belangrijk departement binnen de Chinese overheid en draagt verantwoordelijkheid voor de herstructurering van de economische ontwikkelingen van het land. Momenteel zijn meer dan honderd bedrijven actief binnen de Chinese revisiebranche, gezamenlijk verantwoordelijk voor naar schatting 50.000 banen.

Xie Jianjun, Secretaris-Generaal van de revisie auto-onderdelen tak van de CAAM, legt uit dat het bezoek bedoelt is om "de ontwikkeling van het reviseren van onderdelen binnen China te stimuleren, educatie te bevorderen en wederzijdse bezoeken en kennisuitwisseling tussen China, Europa en Amerika te promoten."

De delegatie reist onder leiding van NDRC Adjunct-Directeur Yao Xin. Na hun bezoek aan ReMaTec volgt een aantal revisiebedrijven, waaronder Arnott in Nederland, Sermec in Italië en AutoPlanet Transmissions in Duitsland, evenals een aantal Franse core dealers en EIT.

Bezoek de delegatie op het China Paviljoen op ReMaTec
Op 15 juni, van 10.00 tot 12.00 uur, zal de Chinese delegatie op het China/CAAM paviljoen in hal 10 beschikbaar zijn voor bedrijven met interesse in de Chinese revisiebranche. Hier kan men informatie verkrijgen over zaken doen op de Chinese markt en netwerken met belangrijke overheidsafgevaardigden wat essentieel is voor bedrijven met de intentie de zakelijke markt in China te betreden.

Bedrijven die interesse hebben om de Chinese delegaties te ontvangen tijdens hun Europese tour kunnen contact opnemen met rematec@rai.nl.

Over ReMaTec
ReMaTec, de toonaangevende vakbeurs voor revisie, wordt ondersteund door de belangrijkste handelsorganisaties APRA (Auto Parts Remanufacturers Association) en FIRM (Federation of Engine Remanufacturers). De voornaamste bezoekersgroepen zijn autofabrikanten, -importeurs, en -revisiebedrijven en hun toeleveranciers en sinds 2014 is BigR/ReMaTecUSA in Las Vegas aan het ReMaTec portfolio toegevoegd.
Beide beurzen worden georganiseerd door Amsterdam RAI.

Do you like this article and would you like to receive more articles on remanufacturing and in-depth industry news?

Subscribe here for the Rematec newsletter and join the reman community.