MAHLE pakt uit op ReMaTec met toekomstvisie en gratis technische trainingen

MAHLE pakt uit op ReMaTec met toekomstvisie en gratis technische trainingen

  • 20 May, 2019
  • ReMaTec

Amsterdam, 27 mei - Op ReMaTec 2019, gehouden van 23 - 25 juni in RAI Amsterdam, neemt Christoph Dutschke ons mee in de visie van MAHLE over de toekomst van verbrandingsmotoren, hybride voertuigen, electrical vehicles (EV) en waterstofaandrijving. Met een gratis workshop voor revisiespecialisten en technici over schadepreventie aan motoren tijdens onderhoud, service en installatie, neemt MAHLE hun visie mee naar de praktijk op de ReMaTec-beursvloer.

In een jaar dat de circulaire economie - waarvan remanufacturing een belangrijk onderdeel is – algemene erkenning krijgt en de industrie op zoek is naar het bijdragen aan een duurzamere wereld, monitort ReMaTec wat er leeft in de wereld van het revisieproces. MAHLE - specialist in aandrijfsystemen voor auto's, vrachtwagens, off-highway, landbouw en industriële motoren - gebruikt een toekomststrategie die werkt aan verschillende concepten voor het maken van componenten, het gebruik van nieuwe technologie en het optimaliseren van het hele aandrijfsysteem.

Tweeledige strategie om uitstoot te verminderen
Er zijn verschillende concepten van toekomstige aandrijfsystemen, omdat het op dit moment niet duidelijk is wat het toekomstscenario zal zijn. De tweeledige strategie van MAHLE houdt rekening met verschillende scenario's door componenten te ontwikkelen en te produceren voor toekomstige aandrijfsystemen - wat het ook zal zijn.

Revisiespecialisten en technici welkom
Niels Klarenbeek, directeur ReMaTec legt uit, ‘De technologie van vandaag is wat er morgen in de revisiewereld wordt aangeboden. Als ReMaTec zijn we er scherp op om het revisiebedrijf inzicht te geven in de toekomstige ontwikkelingen. En daarom zijn we zeer verheugd dat we MAHLE als keynote mogen verwelkomen en ze hun kennis komen delen in de vorm van workshops voor revisiespecialisten en technici. Het is een prestigieus merk en hun kennis is nu kostenloos en laagdrempelig beschikbaar op ReMaTec 2019”

Workshop over motorschadepreventie
Revisiespecialisten en technici worden uitgenodigd om naar ReMaTec te komen en deel te nemen aan de MAHLE workshop voor motorschadepreventie. De workshop omvat beoordeling van schade aan verbrandingsmotorcomponenten en -onderdelen, veel voorkomende oorzaken van falen en schade, diagnostische opties en maatregelen, faalpreventie tijdens onderhoud, service en installatie. Ze sluiten de workshop af met een ludieke kennisquiz.

Amsterdam: reman hotspot
Meer informatie over het bijwonen van de keynote van MAHLE op zondag 23 juni om 13:00 uur in RAI Amsterdam en hun workshops op maandag 24 en dinsdag 25 juni tijdens ReMaTec 2019 is te vinden op www.rematec.com/amsterdam. De industrie wordt uitgenodigd om het vakevenement te bezoeken met behulp van de uitnodigingscode REM510035 en zich aan te melden op www.rematec.com/register voor een gratis toegangspas voor 3 dagen.